Matex

Industrie Nähmaschinen für die Konfektionsindustrie, Autoindustrie, Technische Textilien und Wohnpolster-Fertigung. Bügel und Energieanlagen, Fixierpressen, CNC und Merhnadelmaschinen. Ersatzteile und Zubehör für die Konfektions- und Textilindustrie, Bügel-und Energieanlagen, Fixierpressen, CNC-und Mehrnadelnähmaschinen. Alterfil Nähgarne

Matex GmbH
Vereinsstrasse 50, 47799 Krefeld
Tel.: 0049 2151 547057
Fax: 0049 2151 544167
E-Mail: matex@t-online.de

Matex
   » Mehr Suchoptionen

Privacy Policy

Uporaba piškotkov

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke za spremljanje obiskanosti spletnih strani s ciljem izboljšanja in lažjega brskanja po spletnih straneh.

Kaj je piškotek ?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Prenese se preko brskalnika pri prvem obisku spletne strani in ko se naslednjič vrnete na stran z istega računalnika, tablice ali telefona, lahko brskalnik preveri, ali je piškotek z naslovom spletne strani shranjen.

Brskalnik uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj na spletno stran. To omogoča spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko tudi temu ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve.

Prednosti piškotkov

Ob uporabi istega računalnika ( tablice ali telefona ) in brskalnika so piškoti zelo uporabni, saj si lahko na primer zapomnijo vaše nastavitve, pomagajo nam spremljati, kako uporabljate naše strani in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim potrebam in načinu brskanja. 

Pomembno !
Noben piškotek, ki ga uporabljamo na teh spletnih straneh, ne zbira vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Cookie Description Location
session_name Ohranja podatke o brskanju in omogoča boljše in lažje delovanje spletne strani Vsebine
stran
_utma, _utmb, _utmc, _utmz Pomaga spremljati obiskanost spletnih strani in način uporabe, da lahko spletne strani še izboljšamo. Vsebine spletnih strani
pma_charstet
pma_fontsize
pma_lang
pma_navi_width 
 Nastavitve spletnih strani Vsebine
se_strinja_s_piskotki Ohrani informacijo o seznanjenosti s piškotki in zasebnostjo Uvodna spletna stranUpravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. 

Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. 

Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko enostavno izbrišete.

Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Matex GmbH ist die Vertretung für:

Nähtechnik
Dürkopp-Adler AG, Bielefeld, ZRN
Nähmaschinen und Nähautomaten, Transportsysteme für Lager

www.duerkopp-adler.com

Blindstichmaschinen und spezial Nähmaschinen
Strobel Spezialmaschinen Gmbh, Puchheim, ZRN
Blindstichmaschinen für Konfektion, Spezial Nähmaschinen für die Schuhindustrie, Leder- und Pelzverarbeitung und der technischen Textilverarbeitung

www.strobel.biz

Bügeltechnik
Hornung GMBH Indupress Co. KG, Hösbach, ZRN
Bügeltische und Bügelpressen, Energie: Dampfkässel, Kompressoresn, Vakuumpumpen

www.indupress.de

Sondermaschinene und Anlagen
KSL Keilmann Sondermaschinenbau GMBH, Lorsch, Deutschland
Airbags, Automobil Innenausstattung, Verbundwerkstoffe, Filter, Matratzen, Frei programmierbare Nähanlagen, Special Nähanlagen, Mehrnadelnähanlagen, Standard Nähanlagen

www.ksl-lorsch.de

Fixieren
Freudenberg Gygli AG, Zug, Schweiz
Matex GmbH - Wo sind wir

Karte vergrößern